Cautare

18423 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamant" (3.09 secunde)
In situatia in care numarul posturilor vacante din magistratura este in continua crestere, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) isi propune, pentru anul 2009, sa organizeze noi concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor libere, se arata intr-un comunicat al CSM.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Comunitatea scolara va dezvolta continuu un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.
el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL. In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale. Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura.
Politistii britanici au arestat doua persoane, la sfarsitul saptamanii trecute, in Londra, pe fondul unei operatiuni privind fraudele on line cu site-urile pentru vacante.
Conform situatiei intocmite de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), din cele 22.110 de joburi declarate vacante de agentii economici la agentiile judetene de ocupare a fortei de munca, doar 70 erau cuprinse in oferta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Ieri, de exemplu, pe site-ul EURES, erau înregistrate peste 1,17 milioane de posturi vacante si peste 257.000 de CV-uri.www.eures.europa.eu nu este însa singurul mod de accesare a locurilor de munca vacante în UE.
Ieri, de exemplu, pe site-ul EURES, erau înregistrate peste 1,17 milioane de posturi vacante si peste 257.000 de CV-uri.www.eures.europa.eu nu este însa singurul mod de accesare a locurilor de munca vacante în UE.
Ieri, de exemplu, pe site-ul EURES, erau înregistrate peste 1,17 milioane de posturi vacante si peste 257.000 de CV-uri.www.eures.europa.eu nu este însa singurul mod de accesare a locurilor de munca vacante în UE.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi. ... 200 de posturi, ceea ce va duce la o economie de aproximativ 50 de milioane de euro.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Locurile de munca ramase vacante dupa pensionarea medicilor varstnici risca sa ramana neocupate. ... Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare. ... Mihai Kosinski din cadrul Sectiei de pneumoftiziologie de la Poiana Mare, dr.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
google-analytics.com